Familiemiddag 29 oktober a.s. Aanmelden voor 10 oktober.

Familieleden die ingeschreven staan op de mailinglijst hebben al bericht gekregen: op 29 oktober a.s. organiseer ik een familiemiddag. Het uitkomen van het boek over 6 generaties Van der Sluis, lijkt mij een mooie aanleiding om een familiedag te organiseren. Opgeven kan nog tot 10 oktober.

Na het vrolijk kennismakingsspel, maken we een wandeling door Elahuizen, ons dorp van herkomst. Daarna neem ik jullie ‘virtueel’ mee door onze eigen geschiedenis. Je maakt kennis met het wonen, werken en leven van al je voorouders. Na de uitreiking van het eerste boek, kan iedereen zijn eigen bestelde exemplaar in ontvangst nemen.

Pake- en beppesizzers bij 50-jarig huwelijk Meine en Zwaantje
Sta je op deze foto, of was je soms nog niet geboren?
Of je nu Van der Sluis, Veenstra, Van Dijk, Klaren of Van Beets heet, jullie zijn allemaal van harte welkom, met je kinderen op de familiemiddag van Van der Sluis.

Meer informatie en het programma van de familiemiddag vind je op deze pagina. Onderaan de hiervoor genoemde pagina kun je je meteen inschrijven. Een boek bestellen kan niet meer, maar inschrijven op de wachtlijst kan nog wel. Informatie over het boek en de prijs daarvan, vind je hier.

Tot ziens op 29 oktober in Ús Nije Gea in Elahuizen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.