Familie ziet meer!

Als je familie bent en benieuwd bent wat er ook al weer in die koffer zat, registreer je dan direct. Ga naar ‘In- en uitloggen’ , druk op de knop ‘Registreren’ en vul alle gegevens in. Vul ook de vraag over het familieverband in.

Als de beheerder je aanvraag heeft goedgekeurd kun je de tientallen pagina’s voor leden ook bekijken, nadat je ingelogd bent.

Bent u geen nazaat van Meine van der Sluis en Zwaantje de Jong, maar misschien familie van hun voorouders, dan kunt u dit met behulp van onderstaande kwartierstaat controleren. Komt u er niet uit, neem dan contact op met de website-beheerder via de Contactpagina.

De kwartierstaat, directe voorouders, van Meine van der Slui
De kwartierstaat, directe voorouders, van Meine van der Sluis

Download de kwartierstaat van Meine (Tittes) van der Sluis als PDF.
Download de kwartierstaat van Zwaantje de Jong als PDF

Omdat er foto’s en genealogische gegevens van nog levende familieleden op de site staan, hebben we in verband met privacy gekozen voor een besloten deel, wat alleen door de familieleden bezocht kan worden. Wat kunt u zo al vinden in dit besloten deel:

  •  Alle ingescande foto’s en documenten uit de koffer. De foto’s kunnen ook in hoge resolutie gedownload worden. Familieleden kunnen vrijelijk over dit materiaal beschikken, het af (laten) drukken, kopieën opslaan, enz.
  • De foto’s zijn zoveel mogelijk voorzien van beschrijvingen, van de personen, de gelegenheid en de locatie, voor zover nog bekend.
  • Graag horen we op en aanmerkingen om deze gegevens compleet en actueel te maken.
  • Genealogie, kwartierstaten, e.d. van de familie Van der Sluis.
    Hier wordt nog aan gewerkt door onderzoek in bevolkingsregisters, volkstellingregisters, doop-, trouw-, en begraafboeken, enz.
  • Overige bronnen van onderzoek zijn opgenomen gesprekken met de kinderen van Meine en Zwaantje, Notariële archieven, Memories van Successie,Rechterlijke archieven, Militieregisters, Kadaster, archieven van kranten, en nog veel meer.
  • Het is de bedoeling om foto’s, genealogie, bezittingen en nieuwsberichten te koppelen aan de personen.

Ben je familie? Registreer je dan direct. Ga naar ‘In- en uitloggen’ , druk op de knop ‘Registreren’ en vul alle gegevens in. Vul ook de vraag over het familieverband in.
Als de beheerder je aanvraag heeft goedgekeurd kun je de tientallen pagina’s voor leden ook bekijken, nadat je ingelogd bent.