Familiedag met presentatie boek

Wanneer: 29 oktober 2022
Waar: Ús Nije Gea, Buorren 8, 8581 KE Elahuizen
Tijd: Binnenkomst tussen 13:00 en 13:30


Opgeven voor de familiemiddag kan helaas niet meer.
Het boek is al gedrukt en kan niet meer besteld worden.
Je kunt je nog wel inschrijven voor de wachtlijst voor een eventuele volgende druk.

Het is al even geleden dat we een familiedag hadden. Het uitkomen van het boek over 6 generaties Van der Sluis, beginnend bij mijn pake Meine van der Sluis, leek mij een mooie reden om meteen een familiemiddag te organiseren.

Programma 29 oktober a.s. :

  • Om 13:00 is de deur van Ús Nije Gea open.
  • Om 13: 30 beginnen we, omdat lang niet iedereen elkaar kent, met een vrolijk kennismakingsspel. Dan weet je binnen de kortste keren het antwoord op de vraag “Fan wa bisto der ien?” en nog veel meer. Je maakt op een speelse manier contact met familieleden die je anders misschien nooit gesproken zou hebben.
  • Na koffie of thee en wat lekkers er bij, maken we met de familieleden die hier toe in staat zijn, een korte wandeling door het centrum van ons dorp van herkomst: Elahuizen. Op een aantal plaatsen vertel ik wat die plek met onze familiegeschiedenis te maken heeft. Als je in het dorpshuis blijft, heb ik een interessant filmpje voor je. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan de wandeling komen te vervallen.
  • Teruggekomen in het dorpshuis, neem ik iedereen mee op reis door onze eigen, bijzondere en beslist boeiende geschiedenis. Tijdens een PowerPointpresentaties, laat ik je in het kort kennismaken met de 6 generaties voorouders Van der Sluis, de plaatsen waar ze woonden en werkten of die voor hen belangrijk waren.
  • Daarna volgt de uitreiking van het eerste boek over Meine van der Sluis en zijn voorouders.
  • Iedereen kan zijn bestelde boek(en) bij mij komen ophalen en is er gelegenheid om het familiearchief te bekijken en bij te praten.
  • Afsluiting van deze middag, tegen 17:30.

Iedereen heeft inmiddels een rekening gekregen voor het aantal aanmeldingen voor de familiemiddag en het aantal boeken dat je bestelde.

Ik zie er naar uit jullie weer eens te zien en we gaan er een mooie familiemiddag van maken!