Over het Familieboek

Aanmelden voor de familiedag met presentatie van het boek kan niet meer. Het zelfde geldt voor het bestellen van het boek, maar je kunt je wel op inschrijven op de wachtlijst voor een boek. Als er voldoende bestelling zijn om het voor een acceptabel prijs te maken, ga ik nog een aantal nabestellen.

Veel familieleden weten ondertussen, dat ik bezig ben met het schrijven van een boek over mijn pake Meine van der Sluis en zijn voorouders. Verschillende neven en nichten hebben daar zelf aan bijgedragen, door verhalen over hun vader of moeder bij mij aan te leveren.

In feite maak ik twee boeken. Het eerste boek met een uitgebreide beschrijving van mijn vader Fekke als zevende generatie, is op zaterdag 14 mei 2022 gepresenteerd aan de kinderen en kleinkinderen van Fekke en Anna. Dit gebeurde nadat ze een ‘reis door hun eigen geschiedenis’ hadden gemaakt. Zie het nieuwsbericht hierover.

Het tweede boek, wat alle familieleden kunnen bestellen gaat over 6 generaties beginnend bij Meine Tittes van der Sluis. De kinderen van Meine en Zwaantje, als 7e generatie, worden hier ook in beschreven. In het boek is ruimte om zelf de jongere generaties in de stamreeks aan te vullen. Dit tweede boek wordt tijdens de familiedag op 29 oktober 2022 gepresenteerd.

Kosten boek

Het boek wordt door mij helemaal in eigen beheer gemaakt en uitgegeven. De reden daarvoor is dat de verwachte oplage niet groot genoeg is, om bij een uitgever, met veel overhead, aan te kloppen. Het boek zal tegen kostprijs, uitsluitend op voorbestelling geleverd worden. Je kunt je alleen nog inschrijven voor de wachtlijst voor een volgende druk. Bij een acceptabel aantal en als jullie de prijs acceptabele vinden, laat ik nog een aantal drukken. Als je hebt ingeschreven op de wachtlijst houden we contact en wordt de bestelling pas definitief als iedereen akkoord is met de prijs. Hou i.v.m. een kleinere oplage wel rekening met hogere prijzen:

Bij besteld aantal boekenPrijs per stuk
1€ 67,50
3€ 37,50
10€ 27,50

Prijswijzigingen drukker voorbehouden.

LET OP!
Het boek wordt alleen op voorbestelling geleverd!

Het boek kan niet meer besteld worden maar je kunt je wel inschrijven voor een wachtlijst.