De inhoud van de koffer

In dit fotoalbum worden de fotoboeken, losse foto’s en documenten getoond, die door Titte van der Sluis verzameld zijn uit de nalatenschap van Meine en Zwaantje en bewaard worden in de koffer.

Onderaan deze pagina, onder alle galerijen staat een korte uitleg over de werking van dit fotoprogramma.

Een overzicht van alle pagina's in het oudste fotoboek uit de koffer. De kwaliteit is helaas slecht. De band is op diverse plaatsen kapot en het slotje is niet meer aanwezig. De foto's zijn soms behoorlijk beschadigd omdat ze over elkaar heen konden schuiven bij het bladeren. Daarom hebben we losse schutbladen toegevoegd.

De foto's uit dit mooie oude fotoboek

Een aantal losse foto's die nu verzameld zijn in het Insteekalbum Hema 1 grijs.

Oorspronkelijk zaten deze foto's ongesorteerd en los in Envelop1. Na scannen zijn ze gearchiveerd in Insteek Album Hema 1 grijs en Hema 2 bruin.

Deze foto's zaten oorspronkelijk ongesorteerd in Envelop 2. Na scannen zijn ze gearchiveerd in Insteekalbum Hema 2 bruin.

Nog een envelop met ongesorteerde foto's. Na archivering opgeslagen in de Insteekalbums Hema 2 en 3 bruin.

Een klein boekje waar losse foto's ingeschoven zijn.

Een bruin fotoboek met in reliëf de afbeelding van een hert met gewei.

Fotoboek met op de omslag een rood steenmotief

Fotoboek met een wit kaft met daarop een aantal gebouwen

Diverse documenten uit de koffer.

Hieronder volgt een korte uitleg over de werking van het foto-album:

  1. Klik op de galerij die je wilt bekijken, bijv. “Losse foto’s”. Door te klikken op foto of tekst kom je in de galerij op een pagina met allemaal kleine fotootjes.
  2. Hier kun je doorheen bladeren, maar de foto’s worden schermvullend getoond als je op de eerste foto van je keus klikt. Onderaan zie je een overzicht (fotostrip) van alle foto’s in deze galerij en daartussen in zie je de omschrijving: Een korte en soms ook een uitgebreidere omschrijving.